>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
dinsdag 19 februari 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Genieten van het Groninger land Marenland Recreatie

Terug Evenementen


  
Evenement:Genieten van het Groninger land
Categorie:Camping
Tijd: -
Prijs:Zie www.marenland.nl
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Marenland Recreatie te Winsum. Direct gelegen aan diverse (ANWB-)kano-, fiets- en wandelroutes (o.a. het LAW-Pieterpad). Door het aanbieden van diverse vrijetijdsproducten krijgt u er de kans de vele gevarieerde mogelijkheden van het Groninger Marengebied en Lauwersland te leren kennen. Winsum ligt aan de N361 en is ook uitstekend bereikbaar met trein en bus.

Er is veel te doen voor actieve rustzoekers en liefhebbers van natuur (tuinen, vogels, wadden), cultuur (borgen, streekmusea, galerieen) en historisch-agrarische elementen (imposante boerderijen, landerijen, molens). Ook de stad Groningen is de moeite meer dan waard!!!

Uw gastheer en gastvrouw zijn Kees en Els Douma.
 
Locatie: Marenland Recreatie
Adres:Winsumerdiep 6, 9951 CG Winsum
telef.: 0595 442750
email:info@marenland.nl
website:www.marenland.nl
Loc.omschr.:MARENLAND-recreatie is een zeer gevarieerd middelgroot recreatiebedrijf gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Winsum (13 km ten noorden van de stad Groningen). Het is centraal gesitueerd in een opkomend toeristisch gebied, het Groninger Marengebied c.q. het Lauwersland. Direct gelegen aan diverse (ANWB-)kano-, fiets- en wandelroutes (o.a. het LAW-Pieterpad). Door het aanbieden van diverse vrijetijdsproducten krijgt u er de kans de vele gevarieerde mogelijkheden van het Groninger Marengebied en Lauwersland te leren kennen. Winsum ligt aan de N361 en is ook uitstekend bereikbaar met trein en bus. Er is veel te doen voor actieve rustzoekers en liefhebbers van natuur (tuinen, vogels, wadden), cultuur (borgen, streekmusea, galerieŽn) en historisch-agrarische elementen (imposante boerderijen, landerijen, molens). Ook de stad Groningen is de moeite meer dan waard!!! We zijn geopend op maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag zijn we gesloten.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl