>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
donderdag 22 augustus 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Ballonvaart boven Den Bosch Ballonvaart boven Den Bosch

Terug Evenementen


  
Evenement:Ballonvaart boven Den Bosch
Categorie:Ballonvaart
Tijd: -
Prijs:Vanaf 135 euro
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Tieners Kinderen
Omschrijving:Het uit de volksmond bekend zijnde Den Bosch dat officieel ís Hertogenbosch heet, herbergt veel mooie natuur, zoals die veel voorkomt in Noord-Brabant. Net als de naam zegt is ís Hertogenbosch "het bos van de hertog". Den Bosch is een van de oudste middeleeuwse steden van Nederland, prachtig om vanuit een luchtballon te bewonderen. Het stadscentrum is behalve één van de oudste ook één van de meest complete stadscentra van Nederland. Eén van de bezienswaardigheden hier is de gotische kathedraal. Het winkelhart van Den Bosch is in 2003 verkozen tot beste centrum van Nederland.

Tijdens een ballonvaart is duidelijk één van de bijzonderheden van Den Bosch te zien. Uniek voor een middelgrote stad grenst het buitengebied, natuurgebied "Het Bossche Broek", nog altijd pal aan de oorspronkelijke middeleeuwse stadswal. Doordat Den Bosch hard werkt om deze stadswallen weer in volledige oorspronkelijke staat terug te brengen, is de stad in 2005 verkozen tot Europese vestingstad van het jaar. De vele mooie gebouwen en landgoederen zijn te bewonderen vanaf de grond, maar in een geheel ander perspectief vanuit een luchtballon.
 
Locatie: Ballonvaart boven Den Bosch
Adres:, Den Bosch
telef.: 0800-0229666
email:info@ballonvaren.com
website:www.ballonvaren.com/Ballonvaart-in-Noord-Brabant/Ballonvaart-Den-Bosch.html
Loc.omschr.:Het uit de volksmond bekend zijnde Den Bosch dat officieel ís Hertogenbosch heet, herbergt veel mooie natuur, zoals die veel voorkomt in Noord-Brabant. Net als de naam zegt is ís Hertogenbosch "het bos van de hertog". Den Bosch is een van de oudste middeleeuwse steden van Nederland, prachtig om vanuit een luchtballon te bewonderen. Het stadscentrum is behalve één van de oudste ook één van de meest complete stadscentra van Nederland. Eén van de bezienswaardigheden hier is de gotische kathedraal. Het winkelhart van Den Bosch is in 2003 verkozen tot beste centrum van Nederland. Tijdens een ballonvaart is duidelijk één van de bijzonderheden van Den Bosch te zien. Uniek voor een middelgrote stad grenst het buitengebied, natuurgebied "Het Bossche Broek", nog altijd pal aan de oorspronkelijke middeleeuwse stadswal. Doordat Den Bosch hard werkt om deze stadswallen weer in volledige oorspronkelijke staat terug te brengen, is de stad in 2005 verkozen tot Europese vestingstad van het jaar. De vele mooie gebouwen en landgoederen zijn te bewonderen vanaf de grond, maar in een geheel ander perspectief vanuit een luchtballon.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl