>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
dinsdag 21 januari 2020
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Diverse arrangementen in Leiden Leiden City Events

Terug Evenementen


  
Evenement:Diverse arrangementen in Leiden
Categorie:Arrangementen (groeps)
Tijd: -
Prijs:
Geschikt voor:Groepen
Omschrijving:Leiden is een ideale locatie voor een gezellig dagje uit. Rembrandt werd hier geboren en leerde er het schildersvak, de medicus Boerhaave gaf hier les en Clusius bracht hier vierhonderd jaar geleden de eerste Nederlandse tulpen tot bloei. U zult beamen dat Leiden met recht de Stad van Ontdekkingen genoemd wordt. Komt u Leiden ook ontdekken?

Leiden City Events is gespecialiseerd in het organiseren van groepsarrangementen in Leiden. Met een aanbod van bijna 50 verschillende arrangementen is er voor ieder wat wils! Wandelend door deze historische stad terwijl u tussendoor geniet van drie gerechten in drie verschillende restaurants. Varend door de grachten tijdens een heerlijke lunch. Of de unieke stadswandeling; de Soldaat van Oranje wandeling. Tijdens deze wandeling nemen onze gidsen u mee in het leven van de bekende verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema gedurende de Twee Wereldoorlog. Allerlei bekende locaties uit het leven van Erik Hazelhoff Roelfzema, omschreven in zijn beroemde boek en film, worden aangedaan.

Wellicht vindt u meer inspiratie op onze website: www.leidencityevents.nl
 
Locatie: Leiden City Events
Adres:, Leiden
telef.: 071-531 00 03
email:info@leidencityevents.nl
website:www.leidencityevents.nl
Loc.omschr.:Leiden City Events is een fris, vernieuwend en professioneel evenementenbureau dat diverse stadsarrangementen verzorgt in de mooie stad Leiden. Zij laat u op een leuke, creatieve manier deze bijzondere stad beleven.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl