>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
dinsdag 23 april 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Smaak 4 Kids Beleef Gastvrij 's-Hertogenbosch

Terug Evenementen


  
Evenement:Smaak 4 Kids
Categorie:Algemeen
Tijd: -
Prijs:
Geschikt voor:Kinderen
Omschrijving:Een leerzaam en vooral ook erg leuk programma over gezond eten

Smaak in de Meest Gastvrije Stad
Afgelopen jaar namen enkele honderden kinderen deel aan het educatieve en smaakvolle programma Smaak 4 Kids. Heel wat klassen uit de stad en omgeving kwamen leren en proeven in 's-Hertogenbosch dat in 2010 verkozen was tot Hoofdstad van de Smaak. Vanwege het grote animo heeft de VVV er voor gekozen het programma in 2011 door te zetten, dit keer met een nieuw onderdeel. Kinderen kunnen dit jaar vanaf 1 mei de Smaak van 's-Hertogenbosch weer ontdekken!

Het doel van het programma 'Smaak4Kids' is de leerlingen te leren over gezond eten. De kinderen van tegenwoordig eten steeds ongezonder en daarom is het erg belangrijk dat zij leren dat gezond eten ook heel lekker kan zijn. Daarom proeven de kinderen tijdens het programma van écht fruit, groente, vlees en vis op de ambachtelijke Markt en bij ondernemers van 's-Hertogenbosch!

Dat smaakt toch naar meer?!
Deze leuke activiteit is ontwikkeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd en zeer geschikt om bijvoorbeeld het schooljaar mee af te sluiten. Of wat dacht u van een kinderfeestje dat behalve leuk en lekker ook nog eens leerzaam is! Vanaf 1 mei gaat het programma van start. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VVV 's-Hertogenbosch, wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Meer informatie:
VVV 's-Hertogenbosch
T: 073-6131910
E: marketing@regio-vvv.nl

 
Locatie: Beleef Gastvrij 's-Hertogenbosch
Adres:Markt 77, 5200 BA 's-Hertogenbosch
telef.: 0900-1122334
email:info@regio-vvv.nl
website:www.vvvdenbosch.nl
Loc.omschr.:Breng een bezoekje aan de ‘Meest Gastvrije Stad van Nederland’. Een titel waar we trots op mogen zijn, en waardoor u nu tijdens dit arrangement de gastvrijheid van de stad zelf kunt ervaren. Laat de stad je verwelkomen en omarmen. Geniet van een heerlijke Cream Tea bij het Engels georiënteerde Restaurant Pilkingtons en laat je verrassen in het Noordbrabants Museum of Jheronimus Bosch Art Center. Combineer dit met een wandeling door de prachtige historische stad en ontdek straatjes die u voorheen niet bekend waren. Het arrangement is inclusief: - Cream Tea bij Restaurant Pilkingtons - Entree Noordbrabants Museum of Jheronimus Bosch Art Center - Stadswandeling - Stadsplattegrond - Bossche verrassing! € 18,50 per persoon € 34,00 voor 2 personen Opmerkingen: Jheronimus Bosch Art Center: Gesloten 10 januari t/m 31 januari Noordbrabants Museum: Tentoonstelling A la Carte is t/m 2 januari Vaste tentoonstelling 3 t/m 21 januari Tentoonstelling Vlaamse vedetten is 22 t/m 15 januari Gesloten vanaf mei 2011 i.v.m. verbouwing. Dat smaakt toch naar meer?! Meer informatie: E info@regio-vvv.nl T 0900-1122334 ( €0,50 per minuut)


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl