>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op categorie
vrijdag 23 augustus 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Vaar- en zeiltochten Varend Friesland

Terug Evenementen


  
Evenement:Vaar- en zeiltochten
Categorie:Excursies en rondleidingen
Tijd: -
Prijs:Afhankelijk van uw keuze
Geschikt voor:Volwassenen Groepen Kinderen
Omschrijving:Wilt u met familie, vrienden of je vriendinnengroepje een vaartocht dan kan dat met de klassieke schepen van Varend Friesland. Rondvaarten met max. 12 personen, kan met de klassieker de Bodensee en Maria of de stoomsloep de Swan of Teynham. Voor een romantisch vaartocht gaat u met de bruidsboot Juntien. Voor een familievaart of bruiloftsvaart ligt de Clasina klaar. En natuurlijk altijd met een schipper, die veel over Friesland kan vertellen en een voortreffelijk gastheer is.

Varend Friesland vaart vanuit de klassieke schepenhaven in het centrum van Terherne, een populair watersportdorp in de gemeente De Friese Meren. Terherne staat bekend om haar locatie omdat het dorp omringd is met diverse Friese meren zoals het Sneekermeer. Het wordt ook wel het ‘eiland in de Friese Meren’ genoemd.
 
Locatie: Varend Friesland
Adres:Kupersleantsje 9, 8493 LR Terherne
telef.: 0566652372
email:info@varendfriesland.nl
website:www.varendfriesland.nl
Loc.omschr.:Varend Friesland heeft een prachtige collectie klassieke schepen in de haven. Om u mee te laten genieten van deze bijzondere scheepjes varen wij regelmatig tochten over de Friese meren en door kleine dorpjes. U kunt daar voor inschrijven of als u wilt het schip voor uw eigen gezelschap reserveren, uiteraard met schipper! In de maanden juni, juli en augustus hebben wij onze zomervaarten. Een unieke gelegenheid om een keer mee aan boord te gaan en Friesland vanaf het water te ontdekken. Op zondag, dinsdag en donderdag varen we met de Bodensee, op woensdagmiddag steken we van wal met ons Skûtsje en op zondagmiddag zeilen we met het museumstuk, de boeier van het Zuiderzeemuseum.


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl