>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op plaats
woensdag 19 juni 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Een indoorprogramma voor mensen die juist niet kunnen skeeleren! Polysport Activiteitenpark

Terug Evenementen


  
Evenement:Een indoorprogramma voor mensen die juist niet kunnen skeeleren!
Categorie:Bedrijfsfeesten / bedrijfsuitstapje
Tijd:i.o. - i.o.
Prijs:44,45 p.p.
Geschikt voor:Groepen
Omschrijving:De Skeeler- Indoor - Elfstedentocht

Een fantastisch indoor programma, vooral voor diegenen die niet kunnen skeeleren of schaatsen.

U wordt met een kopje koffie en Friese Oranjekoek in ons sportcafe worden ontvangen.
Door middel van Friese schaatsmutsen worden de groepen ingedeeld, in een team van ca. 6 personen gaat u deze gezellige uitdaging aan!


In de Frieslandhal wordt het startsignaal gegeven. U trekt skeelers (skischoenbinding, dus makkelijk), hand- elleboog- en kniebeschermers aan en het feest kan beginnen!
Bij elk van de elf steden krijgt u een opdracht en na het vervullen van deze opdracht, de stempel op uw persoonlijke stempelkaart. Opdrachten zoals fierljeppen, kaatsen, curling, handboogschieten en nog veel meer staan op het programma.


De tocht leidt u ook over bruggen, want klunen hoort er uiteraard ook bij.
Echter geen angst, conditie of ervaring is niet vereist. Sterker nog, het is beter als u die niet heeft want dan wordt de film, die wij van uw prestaties maken, een geweldig vermaak voor de after skeel!

Elf stempels en de beste scores zijn goed voor het Elfstedenkruisje dat na afloop feestelijk aan het beste team wordt overhandigd.

Na deze gezellige inspanning is het goed vertoeven bij een overheerlijk uitgebreid Fries buffet. Voor een beschrijving hiervan klik hier.

Als afsluiting van het geheel mag u nogmaals een hoogtepunt verwachten, uw prestatie op de skeelers worden op grootbeeld vertoond, succes is verzekerd!!!


En dan is het al weer tijd om richting huis te vertrekken...

Dit wel met de zekerheid een heel bijzonder feest te hebben meegemaakt!

 
Locatie: Polysport Activiteitenpark
Adres:Adm. Helfrichlaan 89, 6952 GD Dieren
telef.: 0313-414971
email:info@polysport.nl
website:www.polysport.nl
Loc.omschr.:Welkom bij Polysport Een unieke locatie met unieke activiteiten Polysport Activiteitenpark & Catering ligt op de Veluwe in het plaatsje Dieren. Polysport biedt, zowel aan bedrijven als aan particulieren, ongekende mogelijkheden voor een verrassende avond of een actieve dag, kortom gezellig actief bezig zijn. Het activiteitenaanbod van Polysport is in principe eindeloos. U kunt uw eigen programma samenstellen met uw favoriete onderdelen en gebaseerd op de wensen van de deelnemers. Dit kan varieren van langlaufen tot satellietspelen. Uiteraard adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Vraag een offerte op maat aan. Tevens beschikt Polysport over een veelzijdige keuken, een gezellig sportcaf?, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2), drie vergaderzalen en gezellig personeel. Of u nu een hele dag, een dagdeel of een avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, het is voor ons een uitdaging om een programma naar wens voor u te maken. Bij deze nodigen wij u uit om eens persoonlijk een kijkje te komen nemen. Kom naar Polysport Activiteitenpark, specialist in skeeler- en skiprogramma?s voor zomer en winter. Onze website geeft een overzicht van alle toppers uit ons veelzijdige aanbod, plus nog veel meer.. Fantasie kent geen grenzen!!!


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl