>
www.gezelligweg.nl

Dé site voor een gezellig dagje uit!

Home arrow Zoek op plaats
dinsdag 22 januari 2019
 
 
Hoofdmenu
Home
Evenementen zoeken
Zoek op categorie
Zoek op plaats
Uitgebreid zoeken
Toon alle evenementen
Colofon
Uitleg gezelligweg.nl
Links naar verwante sites
Adverteren?
Contact
Disclaimer
Redactie
Nieuwsberichten

Algemeen evenement: Schoolreisjes bij SchatEiland Zeumeren Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren

Terug Evenementen


  
Evenement:Schoolreisjes bij SchatEiland Zeumeren
Categorie:Schoolreisjes
Tijd: -
Prijs:Prijs op aanvraag
Geschikt voor:Groepen Kinderen
Omschrijving:Plant u uw schoolreisje in april, mei, juni of september en hoopt u vervolgens dat het niet regent en de zon zal schijnen? Dan is SchatEiland Zeumeren de juiste locatie voor een avontuurlijke dag plezier zowel bij mooi als slecht weer, het hele jaar door!SchatEiland Zeumeren biedt ruimte aan groepen van 20 tot 1.000 personen. Voor uitjes tijdens schooltijden heeft u de mogelijkheid om exclusieve ruimtes af te huren, of op maandag, dinsdag en donderdag de gehele locatie.

Uiteraard is er voor schoolgroepen vanaf 20 personen een interessante korting op de normale entreeprijs. Ook voor de catering zijn speciale smularrangementen mogelijk.


Educatief Schoolreisje
Koppel uw schoolreisje aan een lesprogramma over de Verenigde Oost Indische Compagnie, zeevaart of bijvoorbeeld voor de kinderen in de onderbouw, piraterij.

De Kapiteinshut
Onder in het scheepsruim heeft de kapitein zijn kaarten uitgespreid op tafel. In het schip van de Verenigde Oost-Indische Compagnie hoor je de touwen en het hout kraken, het water tegen het schip slaan en wat is die geur toch? Het schip is op de terugweg naar Holland en de exotische specerijen staan klaar. En weet je hoe een kombuis er vroeger uit zag? Zouden de scheepsjongens lekker eten hebben gekregen? In de kapiteinshut ontdek en leer je veel over het leven aan boord van een schip in de Gouden Eeuw.Kom snel een keer langs om het eiland-gevoel zelf te ervaren.
 
Locatie: Avonturenparadijs SchatEiland Zeumeren
Adres:Stroetweg 7, 3781 PR Voorthuizen
telef.: 0342 – 740 740
email:reserveringen@schateiland-zeumeren.nl
website:www.schateiland-zeumeren.nl
Loc.omschr.:SchatEiland Zeumeren is het grootste overdekte avonturenparadijs van Nederland. In een sfeervolle locatie vaart SchatEiland Zeumeren je zowel binnen als buiten terug naar de tijd van zeevaart, onbewoonde eilanden, piraterij en verborgen schatten. Een uniek dagje uit voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar en tevens ook heel geschikt voor kinderfeestjes of schoolreisjes……


Terug

 
Top! Top!

Google
 
Web www.gezelligweg.nl